Our Beloved Liberators, The American saviours

Det här är ett gammalt klipp, något som tydligen visats på CNN men som ändå inte fick så stor publicitet (eller var det jag som var borta?)
Hur som helst så är dessa handlingar vanliga i Irak. Alla såg vi det som pågick i Abu Ghraib fängelset, hur människor torterades, misshandlades och dödats bara för nöjets skull.
Att inte få tvätta sig ifrån sitt avfall, vara fastbunden naken, misshandlats och få K-9 hundar släppt lösa på en är bara en del av allt som skedde där. Who knows hur mycket av det hela Amerikanerna hann dölja ifrån median?. Och så var det våldtäkterna naturligtvis, as if all of that wasn't enough.

Men det är inte bara mellan fyra väggar såna hemska saker händer som t.ex den här videon.
These are supposed to be our saviours. De här ska vara de goda snubbarna. De som står för rättvisa, frihet och demokrati.
USA står för allt detta. Det var de som började det hela, De ville visa att de kunde ge andra den "friheten" som de njuter av. Frihet betyder att man är fri att göra det man vill, man är fri att välja. Och det kanske de har, men vad är frihet när ingen använder den?
De lever där i deras skyddade små liv och vet inget om omvärlden. Poor souls.

Landet är korrupt, och om det finns någon att rädda och föra fram till friheten och förståelsen så är det Amerikanerna själva.



"Fascism will come to America in the guise of National Security" --- Jim Garrison

Kommentarer
Postat av: Bahlool

jo det är gammalt och har visats och du var borta :P

2008-03-01 @ 07:12:51
URL: http://bahlool.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0