Who to be

På den senaste tiden så har jag vänt det mesta av uppmärksamheten inuti, mot mig själv. De flesta problemen i livet är inom oss själva, begär som inte blir uppfyllda, utseende man inte gillar, personligheter som inte är riktiga (originella) osv.
Nyckeln är alltså hur vi människor känner inom oss, hur vi är, hur vi vill bli och vad vi vill uppnå.

Imam Ali (3) sa: "To separate oneself from things of time and to connect oneself with things of eternity is the highest wisdom."

Och det är vad jag ska sikta på härnäst. Att se vad jag kommer göra, hur och varför. Att noggrant och kritiskt övervaka mitt beetende och försöka bättra mig, att försöka se det som är viktigt och ändra prioteringslistan.


Fler ordspråk av Imam Ali:

"The foolish aim at wealth."
"Humility is the product of knowledge"

Things going on

Well, med tanke på det som hänt i irak med morsans släkt så har hon beslutat att åka dit för att se hennes familj, speciellt mormor innan hon lämnar oss för att gå vidare till det som kommer efter.
Idag efter kl 12 på kvällen som kommer hon åka till flygplatsen, och jag kan inte sluta oroa mig. Hon är fysiskt svag, sjuk och klarar inte av att resa, det är alltid resten av familjen som får henne att klara sig igenom det. Att bara sitta i flygplanet under längre tid tröttar ut henne =/
Sen så kan hon inte något språk utifall hon vill be om hjälp eller liknande. Aw man, nu fan blir jag rädd.
Inshallah hon går och kommer säkert hem tillbaka.

Själv letar jag fortfarande som vanligt efter jobb, om jag förut var desperat så är jag nu galen efter att hitta något.
Det här händer säkert bara för att jag ladda upp en bild på mitt CV =P "AAaah, terrorist!"

RSS 2.0