A stubborn bastard who lives in his own world

Om ni inte känner mig, inte vet om det eller har inte klurat ut det, så är jag väldigt envis. When I make up my mind, väldigt lite kan göras för att jag ska ändra mig. Varför berätta det för er?, det har något att göra med valborg att göra =P

Now, jag vet inte 100% varför man firar valborg och för att vara ärlig så bryr jag mig inte (verkar inte något märkvärdigt eller något med verklig mening, bara en ursäkt för att dricka) Alla pratar om det; "Öööh, det är valborg fan" drar ut sent på kvällen, dricker sig fulla, någon blir misshandlad, everybody's happy right? =P

LoL, blev lite irriterad där, ja jag har problem med drickande, because seriously, I can't for the life of me komma på EN ENDA bra grej med att dricka, jag verkligen hatar det >_<. Och valborg förespråkar drickande på något sätt så jag hatar det också.
Men det är inte den enda anledningen, även om det är den största. Jag brukar vara inkonsekvent eller vaksam mot de traditioner som jag inte firar. För jag är en sån som bara firar det som betyder något för mig, även om jag kanske kan tänka "The more the merrier" och fira något spontant men jag gör inte det.
För att fira något så måste man stå för det tycker jag.

Tillägg:
Ser man på, besökte wikipedia för lite snabb info om valborg, kolla vad jag hitta;
"Valborgsmässoafton, sista april eller vardagligt valborg, finlandssvenska vappen, är en årlig högtid som firas i Estland, Finland, Lettland, Sverige, Tjeckien och Tyskland den 30 april eller 1 maj . Traditionen grundar sig på den Heliga Valborgs kult, mot häxtro och onda andar, som uppstod speciellt efter hennes död 779"

Så man gjorde sånt för att skydda sig mot onda andar och häxor =) Hoppas ingen läser det här, går ut och blir full och bestämmer sig att den där blondinen i svart är en häxa och slänger henne i elden =P

Check it

Jag hittade precis den här trailern på en kommande film och jag bara måste lägga upp den här.
Filmen handlar om vår planet och är SPEKTAKULÄR! (man använder aldrig det ordet har jag märkt =P) Det har tagit 5 ÅR att göra den här filmen, så ni kan tänka hur mycmet tid och omsorg man har lagt ner på den. Den är också inte nämligen bara för show, för när man ser allt det som vi har i världen, så är det lättare för oss att förstå och agera för att inte förlora det.
Ett MÅSTE se för alla! ^^.....när den kommer ut alltså =P


Hmm

Ja hörrni...tja ^^
Lol, nej men jag har ingen aning vad jag ska skriva om. Det går rätt bra nu med allt, förutom att jag fortfarande är sjukt skoltrött, (och jag har turen att bli det just den sista biten >_<) men det är bra annars. Jag är ledig hela den här veckan, det är varmt ute och har jag nämnt att jag är ledig? =P

Jag vill verkligen skriva om allt, oavsett om det är något jag kan eller inte kan (gör lite efterforskningar då så lär jag mig något nytt xD) men jag brukar alltid ha såna här gånger då jag inte vad man kan skriva om. Det enda jag kommer på nu är typ gnäll-inlägg (tänkte förut att jag kunde ha såna regelbundet, ungefär som  Peter i family guy om ni sett det; What grinds my gears, handlar helt enkelt om att man sitter där och gnäller om något som irriterar en t ex hur folk slicker sin kniv för att få bort såsen på den osv.) Psst, Annie, backman gjorde det när vi var på din idrottsgrej om du kommer ihåg =P

Så ja...nu visar det sig att jag fixa ett inlägg genom att berätta hur jag inte kan fixa ett inlägg...kewl ^^

P.S
Jag har inget emot när folk slicker sin kniv, men jag tänker; om du tycker att maten är så god och om du är så hungrig, så är det bara att gå och hämta mer =)

Hemma hos brorsan

Igår drog jag hit med brorsan, hem till honom alltså, i rotebro och eftersom det var helg igår så var det sådär irriterande med tågen så jag sov över ^^
Haft det bra här, käkat god mat, ätit glass osv =)
Sitter för övrig på brorsans monsterdata xD, mashalla den är fett nice, körde lite tuffa spel igår som kräver mycket för att köra på snygg grafik, som t ex Bioshock och Hellgate London.....blev fan sugen nu, ska köra =P 

Har ni hört senaste?

Spiderman är muslim

Dreams

Har ni såna? Jag menar då inte drömmar som jag-sov-och-hade-en-dröm dröm, utan en dröm, något som du vill ha, något som du vill uppnå. Att kalla det ambitioner är mer korrekt tycker jag.

Jag kan inte tänka mig någon som inte har ett mål här i livet. Det behöver inte vara något storslaget, ibland kan de minsta sakerna vara anledning nog, antigen för att det betyder mycket för en eller för att det är vi andra som missar poängen eller betydelsen av det.

Något som jag tänker på just nu är hur vissa personer är beredda att offra så mycket för att uppnå det de vill, och det är bra, så länge man inte offrar vänner eller familj. Och värre skulle det vara om man offrade de som hjälpte en att komma närmare sin dröm i första början.
Det är konstigt med drömmar och ambitioner. Ibland kan de inte förklaras, man bara vill ha det så, eller så kommer man på det under tiden man strävar efter det.

Jag själv har en ganska konstig dröm som jag vill uppnå. Det har med hur folk ska se på mig. Jag vill inte vara sedd som någon elak, eller självisk. Jag är inte heller någon som är förtjust med att vara högfärdig och ha för mycket stolthet.
Min dröm är att vara en vänlig person. Det låter väldigt dumt eller hur? =D Låt mig förklara vidare.
När folk tänker på mig så vill jag vara remembered som en vänlig person. Jag vill att folk ska tänka på mig och säga; "Åh, ja han, han är så sjukt snäll den där, någon som man blir glad av att träffa". Och jag tänker alltid på mig själv som gammal då. Ett gammalt ansikte fullt med rynkor, ett evigt leende på läpparna och med en vänlig glimt i ögat.

Jag hade i ett tidigare inlägg sagt att jag fått höra att jag är söt ifrån några tjejer, (har till och med fått höra det ifrån kill-kompisar lol =P) men det bryr jag mig inte så mycket om faktiskt, vänlig vill jag vara ihågkommen för, inte söt =P
Och jag har fått höra det bara 1 gång i mitt liv än så länge. Av personen som betyder så mycket för mig också. Jag vet inte om det var tur, om hon på något sätt visste eller om hon bara sa sanningen men jag kommer aldrig glömma det. "Du har otroligt vänliga ögon", sa hon. Att få komplimanger är något som man alltid blir glad över, att jag sedan fick en sån komplimang. Och av just henne. Det är just något sånt that brightens up your life =)

Arigato

Dagarna flyter ihop

Jaa, hörrni, har inte haft något att skriva om på sistone och jag är fortfarande på sådär "Leave-me-alone-humör".

Just nu är jag bara trött (inte fysiskt trött) och vill bara ligga någonstans i några veckor och stirra på taket. Det är tråkigt, segt och uuunhh. Jag har till och med börjat göra misstag under bönen, kommer inte ihåg om jag hade gjort 3 ra'ka eller om jag var på den fjärde =P
Dagarna flyter liksom ihop och man vet inte vilken är vad längre.
Jag ska senare dra till grabbarna och köra bandy, var längesen ^^ och så kommer jag vara ledig från skolan HELA nästa vecka!! precis vad jag behövde, fett skönt! =)

Existensiella frågor

Detta ämne kommer jag aldrig sluta skriva om helt och hållet för det är bara för intressant att släppa.
Nu beror det naturligtvis på om man är religiös eller inte (något som jag ofta skriver i mina inlägg nuförtiden =P) men jag skriver ju utifrån mina egna tankar och det är det ni får läsa. Och för er som inte känner mig eller har klurat ut det själva; Ja, jag är religiös (inte egentligen men här i väst är det så låga krav på det så jag verkar som värsta fanatikern =D)

Muslimer har egentligen inga problem med existensiella frågor, vi vet varför vi finns till, detta liv är nämligen ett test. Ett test för att se om vi är värdiga gud. Att ens ha blivit skapade av honom och ha detta liv är nog att vara honom tacksam. Att sedan följa det ena eller det andra kan väldigt dåligt sammanfattas som Uppoffringar. Är du redo att offra alkohol? (för muslimer) Ingen sex före äktenskap? (katoliker) osv.

Men tillbaka till ämnet; Existensiella frågor. Om muslimer redan vet anledningen till vårt liv här på jorden, vad är det jag pratar om? Jo jag pratar om själva skapelsen av människan. Adam, som var den första, varför blev han skapad av gud?
Vad var anledningen till att människan blev skapad? Var det för att gud ville bli tillbedjad? Nu vore det bara dumt att tänka på om gud var uttråkad och skapade världen och människan bara för att ha något att göra eftersom tid påverkar inte honom. Han är evig, avlar inte och har inte avlat.

Jag tänker på det där allra första början, då ingen universum fanns. Jag tänker på ett stort svart tomrum med gud där. Fortfarande svart eftersom inget vet ju vad gud är, muslimer säger ofta att han är någon sorts livskraft, men till och med det är svårt att tänka på så det får fortfarande vara ett stort svart ingenting. Men just då, då tänker jag på hur den där gnistan kom fram, tanken att människan skulle skapas och få liv. Anledningen.

Men vem vet hur gud funkar?, vi som inte ens kan svara på de frågor vi har, hur kan vi tänka som gud och komma på anledningen till skapelsen. Och det är så det ska vara, för gud är så stor att våra hjärnor inte kan greppa det. Hur mycket vi än försöker så kommer vi aldrig kunna komma närmare till att besvara dessa frågor. Men det är väl inget fel att drömma eller tänka på? ^^

Och nu har jag fått min lilla vilopaus efter skolan, måste gå och be =)


Jag? Söt?

Jag har under de senaste dagarna fått höra att jag är söt 4 gånger av 3 olika tjejer.........SOMETHING'S MESSED UP!!

Eller nej inte messed up men jag är scary så ingen vågar säga sånt till mig in case I corner them and start humpin' =P

And there it is again

Det kommer tillbaka gång på gång. Den där fascinationen av någon, besattheten. Att inte kunna glömma, släppa tag och att inte vilja göra det heller. De där tankarna som lovar och svär att aldrig såra, aldrig svika och aldrig sluta älska henne.

Jag har fortfarande inte kommiti underfund med vad det är som lockar så mycket men eftersom kärlek är en sån knepig grej så tror jag inte att jag någonsin kommer komma på det ändå.
Att sedan försöka svara på frågan; varför just hon? bah!, omöjligt. "Det finns ju andra" har jag ofta tänkt. "varför just hon?, varför så mycket?" Och jag har försökt. Men det går inte.
Det kommer alltid tillbaka. Always her. Forever her.


Uuuh!

Orkar fan inte. Med något.
Problemen här hemma har inte blivit bättre eller sämre, men det tär på en. Kan det inte ta slut snart och låta mig fortsätta mitt?
Jag skrev att jag var trött på skolan innan, gissa hur jag känner mig nu. Har sv nationella tal imorgon 8.20, tror ni jag gjort nått?, nope, har inte ens kommit på VAD mitt tal kommer handla om, let alone write one up =P
Och sen så är det farsans konstanta problem med datan. Han har till och med 2, inte bara en, men han har en sån otur så att något fel kommer upp så fort vi fixat det gamla. Han låter oss inte vara (jag och brorsan), kommer och väcker oss 3 på morgonen för att fixa något som fackat upp.

Sooo tired, orkar inte. Just leave me be =(

Philosophy Taim! ^^

Jag hade 2 skitbra ämnen som jag skulle skriva om men jag glömde vad de var så ni får läsa lite om min konstiga tankegång här =P

Av alla de oräkneliga saker som förvånar och förundrar mig så är känslor en av dom. Jag pratar inte nu om känslor som kärlek, utan känslor i allmänhet, att känslor ens finns över huvudtaget. Att bara försöka strunta i de sådär är praktiskt taget omöjligt och otänkbart men hur kom de till?
Nu skiljer det sig beroende på om man tror på Skapelsen eller vetenskapen men jag kan inga svar ifrån båda hållen. Svaren finns säkert där (på det religiösa planet i alla fall) men känslor är fortfarande något så härligt och samtidigt hemsk att man blir konfunderad.
Sorg, Kärlek, Smärta, Lycka, Ilska, Förvirring, det finns så mycket. Att sedan ta itu med de känslorna, det är en hel annan femma =P

And so my question, som jag har haft så länge, still remains; Skulle vi klara oss lika bra utan känslor?

Musik

Ok, ni har kanske märkt att jag har fixat en musikspelare tillbaka på bloggen.
Grejen är, jag tog bort den först eftersom jag inte lyssnade på musik särskilt mycket egentligen, inte något som jag verkligen behöver sådär egentligen, till skillnad från ett väldigt stort antal andra människor då musik spelar en stor roll i deras liv.

Jag har ingen direkt musiksmak, men jag skulle typ välja lugna låtar om jag var tvungen att välja. En del som kanske förklarar varför jag är tveksam till musik är de där meningslösa låtarna, som t ex dunk-dunk låtar och irriterande rapp-låtar som inte handlar om ett skit, så länge det rimmar =P
Det finns absolut undantag, in the end, it's all about taste (låter som en öl-reklam nu, LOL ^^) men det finns de låtar som har en viktigare mening än någon bastrumma som slår 2 m och 59 sek av en 3 min lång låt =P

Jag kommer ändra låt varje vecka eller något sånt, lyssna så kommer ni kanske lära känna en bra låt att ha på er mp3 =)


Mah best budds

Vad gör man när man har mycket att tänka på? Går hem till sin bästa polare och softar naturligtvis ^^
Jag slutade tidigt idag ifrån skolan så jag drog hem till hampan!. Satt först och snacka lite och så, sen stack vi ut vi och albert. Vi skulle inte någonstans speciellt, var på upptäcktsfärd i skogen faktiskt =D
Vi klättrade berg, hampan blev lite självmordsbenagen och hoppade i ett träd ifrån berget som vi klättra och så vandrade vi i skogen efter klättringen och hittade en liten fors ^^

På vägen hem så träffade vi på 2 katter och hade det kul med dom också!. De var keliga och väldigt nyfikna på Albert, Hampan lät de komma nos och näbb med varandra, fast katterna luktade bara på honom medans han ville inspektera de med sin vassa näbb =D
Det var skitroligt, I freakin' love those two bastards, Albert var kelig och gullig som vanligt och en bättre vän än hampan kan man fan inte ha =)
     
Albert och en av katterna                                               Här klättrar Albert i ett träd. Ser nöjd ut den jäveln

A reason for treason

Jag har inte skrivit på senaste tiden men livet har tagit en sväng till "Knullad i röven" just nu, så ni får ursäkta. Det är inte jag som är direkt utsatt eller något, det är familjetrubbel helt enkelt. Grova sådana.
Me, I'm always the one standing when the smoke clears up, men jag är orolig för morsan =/

Jag kommer tillbaka när det här är över. 

The Reluctance for truth

Det har alltid funnits där. Ända sen början. Det där med att inte vilja se, förstå eller höra. Vad är det som får folk att bete sig på det sättet?
Innan jag fortsätter så måste jag säga att alla är skyldiga till det här. Ingen är oskyldig. Inte jag, inte du och inte grannen bredvid. För alla har vi sett fel, orättvisa och ändå tigit. Bara kollat på. Som om vi vore kallhjärtade, känsolösa skitstövlar, vilket vi säkert är vid den tidpunkten. "Varför ska jag bry mig?, det där händer inte mig", brukar vi tänkandes rättfärdiga vår brist på handling.

Världen, så som jag ser det, är en ond en. Det finns mord, våld, stöld, galenskaper, droger, langare, vapen och orättvisa runt varje hörna. Vi har en sån tur att vi slipper det mesta av det här i sverige, men det betyder inte att det inte finns bara för det. Inte så svårt att sätta på myheterna och se vart världen är på väg.
Det här är allmänt känt, inte som om vi är blinda för det men vi beter oss som om det är det, den här galenskapen som smittat varje samhälle och varenda enskild person.
Galenskaper som skulle egentigen chocka och förbluffa i vanliga fall rättfärdas genom vår "frihet" och "demokrati". Löjligheter, lögn, bedrageri, you name it. Allt det finns. Det har bara blivit normalt. Eller rättare sagt; Vi har blivit galna, så det galna blivit normalt.

För att klargöra; Vi ser på orättvisor och gör inget. Vi ser på mord och gör inget. Vi ser på galenskaper och tycker att det är normalt. Vart är världen på väg? Doom and Oblivion =P
Det jag ber om? Wherever there is wrong and injustice, stand up to it. Kolla inte stumt på, för då vore vi bara skyldiga vi med.

Thing is, man borde ju kolla på sig själv först innan man pratar, and that's where I'll start.
Jag kommer göra mitt bästa.

An eye for an eye

Såg den här filmen hos Bahlool först och den är bara så jävla rätt att man måste bara helt enkelt sprida den vidare.
Titta och lär, mina små barn, det är allt jag ber om.


Naturkunskap B

Imorgon har jag prov på Naturkunskap B, så jag har varit duktig och pluggat! ^^
Det kommer handla om Matspjälkningen som jag tycker är skitroligt eftersom jag har alltid varit sjukt nyfiken på biologi, men även också om lite kemi; alkoholer, kolföreningar osv, det är inte roligt =P

Nu vill jag spela lite innan jag lägger mig, får inte glömma tiden dock, provet är först på morgonen, inte bra ifall jag skulle missa den =P

Science

The Air I Breathe

Såg jag nyss och den var fantastiskt bra!!

Filmen var väldigt realistisk om man bortser ifrån att en av huvudkaraktärerna kan se lite i framtiden =P. Men att den just hade that little twist of fiction gör den bara åh så mycket bättre än vad den skulle vara utan, för ibland är det just sådana saker som får en att undra.

I filmen så får man följa 4 st olika människor med helt annorlunda liv och hur de genom tur, eller ödet, träffas och påverkar varandra.
Skådespelarna är väldigt passande i sina roller och är såna som alla känner som t. ex Kevin Bacon (HAAAHAH, snacka om rolig efternamn, skrattar alltid när jag hör det och tänker på det ^^), Sarah Michelle Gellar och Forest Whitaker (åh, you just gotta love 'im, så jävla bra han är). Att skådespelarna är kända är inte nödvändigtvis en anledning att kolla på filmen men det brukar oftast berätta att man kommer se på något bra =).
Jag vill egentligen inte berätta vad som händer i filmen och utöver det så är jag faktiskt speechless (inte pga att den var SÅ bra, men nästan) Jag är speechless eftersom det är svårt att förklara, man måste bara helt enkelt se filmen själv.

The Air I Breathe

Den får 30 hairs out of 40 on Harry's hairy chest! ^^

Lumpen

Ok, om ni har läst här länge så kommer ni kanske ihåg att jag skulle på mönstring någongång under oktober eller november. Jag hade då litat på att farsan skulle skjutsa mig dit eftersom det ligger i täby (kan ta mig dit men jag hittar inte så bra runt ställen =P) men när jag väckte honom så sa han att han hade lämnat bilen idag och kunde inte skjutsa mig. Vid den tiden så var det försent att åka dit, så jag sket i att gå.

Jag hörde inget av dom, sedan dess förräns igår.  (dndndn!!!)
De hade skickat något till posten som jag måste hämta upp. Det står bara "Militärärende".
Gissar på en varning =P

Tillägg: Jag var på posten och hämta "Militärärendet", det var en varning och en ny tid för mönstring. Better go this time annars ligger jag illa ute =P

lumpen

A Loner, Ensamvarg

I've always thought about this.
Ensam behöver inte nödvändigtvis vara dåligt =P

Thing is, när man är själv, you don't have to worry about anything. Ingen som kan gå på dina nerver, ingen som drar ner en, ingen som trögar ner en. You're free liksom.
Det är alltid mycket enklare om man är ensam. Det känns som om man är lätt som en fjäder, inget som tynger ner en. Det som bestäms, bestäms av dig själv, det som väljs, är ditt val och det du gör är ditt handlande.

Who need extra weight when it doesn't do you good? =P

Wolf

Skoltrött is an understatement

Ok, Jag har inte varit i skolan på sen onsdag, sket i att gå. Jag tänkte att jag skulle ta ledigt torsdag och fredag eftersom jag är vääääldigt skoltrött. Hade 4 dagars helg alltså. Tror ni jag använde tiden och gjorde något utav plugget som jag måste göra? nope =P
Jag har så mycket att göra att det är jobbigt att räkna upp. Om jag ens kommer på allt =P

Fan vad jag inte orkar med skolan längre. Inte bara för att man har gått i skolan i 12 år nu,  nej, jag har inga roliga lektioner. Allt är skittråkigt. And I don't wanna >_<
Engelska som jag dör för, är nästan den tråkigaste lektionen som finns tack vare vår dumma senila lärare. Den lektionen var mitt hopp liksom, den som skulle vara my shining light. But now it's ruined =(
Jag ligger redan efter i typ alla mina kurser förutom en and the creepy thing is, I don't even care =/

Sista året, och så måste jag facka upp och få dåliga betyg. Jag funderar allvarligt på att slacka till skolavslutningen och höja sedan allt på komvux. Seriously.
Men vi får se hur det blir.

school

Amazing

Jag lyssnar väldigt sällan på musik men svensk musik utöver det? bah! =P
Men det är intressant att jag hittar en så bra svensk låt och som utöver det har otrolig bra mening och känsla. Men sen kan man tänka sig vad det är som jag kategoriserar som viktigt? =P
Religion är viktig för mig så det är bara naturligt att låten som jag pratar om handlar om gud ^_^

Helen Sjöholm - Du  måste finnas

Otroligt bra även om den är gammal, rotar man runt i gamla saker hittar man det bästa.
Give it a shot and enjoy! ^_^

 

Foto

Idag har jag tagit bilder på vatten som var dagens uppgift på Foto A kursen ^^

Vatten

Vilket påminner mig om en Imam i islam (glömde vilken) som berättade om otänkbara under, hur med den kunskapen som han fått av gud skapa saker som människan inte kunde tänka sig på den tiden. Han sa t.ex; "Ifrån detta vatten kan jag skapa ljus"
Man tror att han syftade på elektriciteten ^^

Mekka - Den heliga staden

Mekka. Målet för alla muslimska pilgrimer. Staden som får minst 2 miljoner extra invånare på mindre än 1 månad.
Vad är det som är så viktigt med mekka? varför vallfärda dit?
Jag läste om det igår faktiskt och det är väldigt intressant tycker jag så jag tänkte dela med mig min nya kunskap med er ^^

Målet, för att vara exakt, är ka'ba. Det är den svarta kubformiga byggnaden som ni säkert sett förut. Men vad är det som är speciellt med den? Historien är lång och blodig.
Det tidigaste man kan hitta i historien då ka'ban nämns är i det gamla testamentet. Det var profeten Abraham som först byggde ka'ban med hjälp av hans son Ismael. Hans önskan var att denna byggnad skulle för alltid vara centrum för religion och för religiösa och goda människor, och han önskade även att hans ätt skulle vara förmyndarna eller vårdarna av denna byggnad.
Århundraden gick förbi och Abrahams ätt var alltid förmyndarna av denna byggnad, ända fram tills den kom i Abde Manafs händer. Han gjorde så att ka'ban blev mer aktuell, känd och hans son Hashim tog efter och ökade dess popularitet ännu mer så att pilgrimer började samlas där årligen. Man började efter en tid bjuda på en festmåltid vid pilgrimen, mat och vatten gavs åt alla besökare av Hashim familjen, det gick i arv och till slut kom familjen Abdul muttalib att vara förmyndarna av denna byggnad och pilgrimsfärd.
Profeten Abraham byggde denna byggnad för att dyrka en Gud, Den enda guden men människorna förstod inte. De började lägga statyer och idoler därinne och han fick hela tiden gör rent. Han sa till de att Gud bodde inte där eftersom han var överallt men de förstod inte den logiken och det tog inte långt tid förräns Abraham dog och folk började lägga idoler och statyer där igen utav vördnad. Pilgrimsfärderna fortsatte och man tillbad sina personliga gudar där.

När islam trädde in så var det profeten Mohammed och hans kusin Imam Ali som förstörde alla statyer och idoler därinne och gjorde så att ka'ban återgick till dess sanna uppgift. Men efter döden på profetens familj så tog den Ummayadiske kalifen Yazid Ibne Moawiya och skickade en styrka ledd av Haseen Ibne Namir som förstörde de fyra väggarna på ka'ban och mördade tusentals muslimer när de gjorde uppror. När Yazid dog och hans trupper drogs tillbaka så byggdes ka'ban återigen av Abdullah Ibne Zubayr men de Ummayadiska trupperna kom tillbaka återigen och döda Abdullah Ibne Zubayr. De hängde hans kropp ovanför en av dörrarna på ka'ban i 3 månader som ett exempel.
Det var senare som Mukthar blev ledaren i irak och som lät bygga om ka'ban. Han gjorde det även säkert för att pilgrimer skulle kunna vallfärda dit.

Denna byggnad är centrum för dyrkandet av Gud den ende, den som inte föder eller har födats. En helig byggnad som stått där sedan urminnes tider. Dess betydelse kan knappast beskrivas med ord.


mekka3

Mekka. Kolla på hur magiskt det är =D


mekka1

Märk hur många människor det är med i den här bilden. Jävlar vad många.

mekka2

Och kolla nu. Hur många är det där tror ni? =P

"Jag är en del av Hussein och Hussein är en del av mig"
Profeten Mohammed

YaY

Kunde inte logga in på bloggen hela dagen igår! Var något som de höll på med tror jag eller så var det något med min data? =/
Anyways, nu kan jag äntligen fortsätta skriva, got scared a bit there =D. THEY FORCEFULLY TRIED TO STOP ME FROM WRITING >_<.

Det är nice med sovmorgon nu. Hade många tankar att skriva ner i bloggen men idag har jag glömt bort en del + att jag ska dra till skolan nu faktiskt, käka lunch =P

RSS 2.0