There goes the neighbourhood 2!

Det här är ett typiskt exempel på varför mellanöstern har så stora problem idag.
Folket är trötta. Dom vill inte, dom orkar inte och dom bryr sig inte.
Ett exempel är hur de tar hand om soporna i Irak. När jag var där så fick jag alltid ta ut och slänga soporna. Första gången kom jag tillbaka med dom eftersom jag inte hittade en container och jag fick skäll för det. Soporna skulle man nämligen slänga framför huset, något 25 m eller mer framför. Matrester, apparater, ja vad som helst. Och när högarna blev för stora så brände man dom.

Här är det samma sak. Malmvägen är full med kurder och turkar, mest turkar, som förstör precis allt. De tar sönder, som i det här fallet, glasrutor, bränner små bränder (brandkåren var här häromdagen), bryter upp lås, stjäler ifrån källarna som finns under lägenheterna och ni vill inte se min hiss som är sönderklottrad och alltid slemmig med snorspott.

Titeln på inlägget har jag tagit ifrån ett spel. I det här spelet (red alert 2) så får man välja olika länder att köra med och Irak finns med. Dom kan bygga en 'Desolator' som kan skjuta radioaktivitet ifrån hans gevär vilket får all infantri att smälta (väldigt effektiv =P). Inte nog med det, han kan också pumpa ner det i jorden så att den sprids och påverkar ett stort område men när han gör detta så kan man skada sina egna trupper. Kort och gott, det blir en massaker.
Till och med i spel är vi kända för vår hänsynslöshet =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0