Idioter

Det finns en hel del idioter i världen, men de värsta jag vet är de där som använder sin hjärna men gör dumma  saker ändå.
Ta den här Miley Cyrus ungen, Hanna montana-grejset eller vad nu; En vanlig kändis-unge som små tjejer är kära i och som påverkar just de där tjejerna en hel del, Vad gör idioten? Hon går och tar avslöjande bilder på sig själv, först på vanity fair (den bilden är ok tycker jag faktiskt, inget farligt i sig men den förvandlas till en symbol) men det värsta är de där bilderna på sig själv där hon poserar med T-shirten högt uppe, rumpan på en helt annan vinkel än kroppen och stringtrosorna som syns. Åh, det finns andra, en där hon bara har en minimal bikini, en där hon ligger på sängen med  (Hotpants?) de där korta korta shortsen och fler.

Now, This is the part that fucks me up; Hon har tagit dessa bilder för sin pojkvän -.-
WTF woman!, where's the mushy goo in your head called a BRAIN?!. Blir så jävla irriterad.
1. Jag skulle aldrig låta henne ens ha en pojkvän vid 15 år!!!
2. Hon har en pojkvän, ok, gör det ni vill göra PRIVAT, utan jävla bilder som man skickar genom msn.
3. Att hon ens tagit bilderna är bevis på otroligt koncentrerad idioti, a) Gjorde hon det själv och ouppmanat gör det bara ännu värre b) att hennes pojkvän ville ha såna bilder och hon gick med på det, på något sätt värre

För egentligen, I don't give a crap, men bara det att så fort hon blev en kändis så fick hon ett ansvar och det är att för varje grej som hon gör kommer det bli konsekvenser för (SPECIELLT när det gäller småtjejer och deras "idoler")
Små tjejer, vid den unga åldern då de blir besatta av något (Freud borde ha kommit på ett namn åt den där fasen för tjejer, seriously, har ni sett hur bestämda de kan vara på något?) har en tendens att vilja bli, eller imitera deras infatuation så mycket som möjligt. Och sen ser de sin lilla kändis med pojkvän och oanständiga bilder på sig själv, vad gör de?
For the record, det här påverkar inte bara tjejerna sådär, utan kvinnans status allmänt, att tjejer är vana redan vid en sån ung ålder att deras kroppar används som verktyg, att de använder sin kropp för ett ändamål är bara....fucked up. Big time.
Och sen försöker man ha jämnställdhet och allt det tramset när tjejerna (redan så unga damn it!!) sänker sin status bara för killarnas/männens vilja och tillfredställelse.

Och olikt andra som lägger bilder på kändisar bara för att skapa nyfikenhet och få läsare; FUCK no att jag kommer sprida de där bilderna, och även om det bara var en normal porträtt bild på en kändis så skulle jag aldrig lägga den, ni får läsa helt enkelt. Vilket är hela poängen med bloggar =P

Kommentarer
Postat av: A

"jämställdhet och allt det där tramset"? trams?

2008-05-29 @ 20:33:03
URL: http://youbroughtmemybisquit.blogg.se/
Postat av: Willikins

oj, jag menar såklart "Jämnställdhet och hela det köret", tänkte inte på att det var negativt, although det finns ju vissa som inte tror på det där =P



Själv ser jag objektivt på det där, tycker att man inte ska underkasta sig något speciellt beteende beroende på kön, man gör det man vill göra.

2008-05-29 @ 23:21:03
URL: http://willikins.blogg.se/
Postat av: Bahlool

roliga är att hennes pappa menade att de stod bakom bilderna på henne...hört talas om pedofiler? Det är pedofili att ha sådana bilder på din dator på små flickor men helt ok att köpa dem i en tidning? ;)



nesaa naqisatun aql we deen

2008-05-30 @ 21:35:04
URL: http://bahlool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0